Ejendomsmægler Regine Liljengren

Velkommen til Regine Liljengren - et ejendomsmæglerfirma med kundetilfredshed som omdrejningspunkt og høj faglighed

Vi ved nemlig, at det at købe eller sælge sin bolig er den ultimative tillidssag, og netop derfor prioriterer vi rådgivning, transparens og kontinuerlig kommunikation over alt andet.

Det er vigtigt for os at skræddersy den enkelte bolighandel hver gang, så den matcher kundens behov og situation. Vi har altid en tæt dialog med vores sælgere, så de føler, at de er med i hele processen. For os er det et tæt samarbejde og tillid mellem ejendomsmægler og sælger, som gør, at vi kan lykkes sammen.

Indehaver Regine Liljengren har mere end 16 års erfaring i branchen og har siden 2017 drevet sin forretning som en del af en større ejendomsmæglerkæde. Det har dog lige fra begyndelsen været Regines drøm at stå på helt egne ben, og derfor valgte hun i 2021 at slå dørene op til ejendomsmæglerfirmaet Regine Liljengren.

Udover Regine består teamet yderligere af ejendomsmægler Catrina, som har arbejdet sammen med Regine i 15 år, Marcus, som er i fuld gang med at uddanne sig til ejendomsmægler, Tine som varetager sagsbehandlingen, og boligstylisten Signe. Tre ud af fem i teamet er selv vokset op i lokalområdet, men vi kender det alle som vores egen bukselomme – og vi glæder os til at byde dig velkommen.

Regine Liljengren


Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Tlf: 88 82 66 30
Mail: regine@regineliljengren.dk

Jeg har 17 års erfaring som ejendomsmægler i Nordsjælland og Storkøbenhavn, og har siden 2017 været indehaver at forretningen på Nærumvænge Torv 2.

Mit job er min store passion og min hobby, og jeg har i min karriere solgt alt fra 1-værelses lejligheder til store villaer.Uanset størrelsen er det lige tilfredsstillende at løse opgaven og hjælpe mine sælgere videre og lade en ny køber finde sit drømmehjem.

Jeg er født, opvokset og i dag bosat i Nærum, og som 6. generations Nærum-borger har hele familien sin daglige gang i det Grønne Område. Jeg bor til daglig sammen med min mand og vores to små piger, og vi nyder den korte afstand til alle de sjove familieaktiviteter og gode legepladser, vi har her i området. Vi er især glade for svømmeturene i Rundforbihallen og naturlegepladsen i Skodsborg.

 

Catrina Kjeldsen


Ejendomsmægler & Valuar, MDE

Tlf.: 88 82 66 30
Mail: catrina@regineliljengren.dk

Jeg har 19 års erfaring som ejendomsmægler i Storkøbenhavn – og da jeg efter 15 år i en anden kæde fik muligheden for at arbejde sammen med Regine, slog jeg til med det samme. Regine og jeg kendte hinanden fra vores tidligere arbejdsplads, hvor vi nåede at arbejde sammen i 12 år, og at arbejde for og med hende var lige præcis den luftforandring, jeg havde brug for.

Jeg brænder for branchen og har hjertet med på arbejde hver eneste dag. Jeg ønsker, at vores kunder skal føle sig velkomne i forretningen, og at de med det samme bemærker vores høje faglige niveau.

Jeg er bosat i Hillerød med min kæreste, som ligeledes er ejendomsmægler og vores datter på 2 år. Fritiden bliver brugt på venner og familie - og ikke mindst i naturen på hesteryg.

 

Tine Amhild


Sagsbehandler, Ejendomsmægler MDE

Tlf.: 88 82 66 30
Mail: tine@regineliljengren.dk

Jeg kom ind i ejendomsmæglerbranchen tilbage i 1998 og har været beskæftiget med boligsalg lige siden. Jeg var ansat samme sted i ca. 16 år, inden jeg prøvede kræfter med branchen på egen hånd - med egen forretning og med mange forskellige kasketter på.

I dag er jeg selvstændig men fungerer som Regines højre hånd ifm. al sagsbehandling. Det giver mig mulighed for at fokusere på dét, jeg er bedst til; nemlig at stå for den administrative side af faget, hvor jeg befinder mig godt med at have struktur og overblik. Det har stor betydning for mig at vide, at vores kunder føler sig fulgt godt igennem salgsforløbet, og at vores kompetencer og faglighed er med til at gøre en forskel for deres boligsalg.

Privat er jeg opvokset ved Bellahøj i København, og efter et stop i Søborg er jeg nu bosiddende med min mand og to drenge i Farum, hvor vi har boet siden 2007.

 

Signe Frederiksen


Boligstylist

Tlf.: 88 82 66 30
Mail: kontakt@regineliljengren.dk

Jeg er født og opvokset i Holte, og uddannet indretningsdesigner fra Whitehouse Institute of Design i Australien, hvor jeg boede i nogle år. Da jeg kom retur til Danmark, besluttede jeg mig hurtigt for at forfølge drømmen om at blive selvstændig indretningsarkitekt og arbejde med det kreative fag.
En arbejdsskade kastede dog mine planer en smule op i luften, men skæbnen ville heldigvis, at jeg fik mulighed for stadig at lave det, jeg elsker og brænder for ved at blive boligstylist for Regine.

Som boligstylist hjælper jeg både køber og sælger med at gøre deres boligdrømme til virkelighed – og med at se muligheder dér, hvor det ellers kan være svært. Min fornemmeste opgave er at sørge for, at boligerne bliver fremstillet fra deres bedste side på billederne til salget. Billederne er det første møde en mulig køber har med boligen, og det er derfor essentielt, at den bliver præsenteret visuelt tilfredsstillende, og med så få ting distraherende elementer som muligt. Der er ingen ekstra chancer, når det kommer til et førstehåndsindtryk, så vi vil gerne gøre det rigtigt første gang.